Δε01252021

ΑνανέωσηΚυ, 24 Ιαν 2021 12pm

Χρήστος Βουλδής: Ζούμε εποχές μεγάλης υποκρισίας, αδιαφάνειας και αχαριστίας

H Δημοκρατία απαιτεί κόπο, γνώση και συμμετοχή. Έχοντας αυτό κατά νου ο καθένας μας καλείται να αποφασίσει με ποια ιδιότητα και πως, θα τιμήσει το θεσμό αυτό. Στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είμαι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου. Η εθελοντική κοινωνική προσφορά μαζί με την επιστημονική γνώση και επαγγελματική εμπειρία συνδυαζόμενη με την ενεργή μου δράση στην υπεράσπιση και προώθηση των εργασιακών θεμάτων  συνιστούν το μίγμα εκείνο με το οποίο ζητώ την εμπιστοσύνη σας ώστε να είμαι ενεργά παρών σε μια πορεία Αλλαγής.

Ζούμε εποχές μεγάλης υποκρισίας , αδιαφάνειας και αχαριστίας, παραγκωνίζουμε ανθρώπους, ομάδες, ιδέες που έχουν ματώσει για το σύνολο. Αυτό από μόνο του αν δεν αλλάξει σύντομα θα μας οδηγήσει σε εθνικό ναυάγιο. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό που καταγράφει χιλιάδες χρόνια φιλοσοφίας να μην βγάζει μπροστά τις αρετές του κατανοώντας ότι πρέπει να παλέψει, αλλά να προσμένει τσαρλατάνους και καιροσκόπους να τον οδηγήσουν στη γη της επαγγελίας.

Κατεβαίνω στις εκλογές για να στηρίξω αλήθειες , να μεταδώσω στους νέους ανθρώπους την πίστη ότι θα αξιοποιηθούν οι ιδέες, οι αξίες και τα ιδανικά τους. Οφείλουμε να γνωρίζουμε ποίοι είμαστε και που βρισκόμαστε, πως φτάσαμε ως εδώ, ώστε πατώντας στον ρεαλισμό να μπορούμε να ονειρευόμαστε!!!

Με εκτίμηση,

Βουλδής Χρήστος

 

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Μέλος Τ.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας

 

Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και Λογισμικού

IntracomTelecom

 

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων IntracomΠάτρας

Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων IntracomHoldings