Πα11222019

ΑνανέωσηΠα, 22 Νοε 2019 8am

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Nύχτα τρόμου για δύο γυναίκες στην Τριταία

Nύχτα τρόμου για δύο γυναίκες στην Τριταία

Νύχτα τρόμου έζησαν δύο γυναίκες το βράδυ της Πέμπτης στα Κατσιφαραΐικα Τριταίας όταν δύο κλέφτες μπήκαν στο σπίτι τους. Παρότι διαπίστωσαν πως μια γυναίκα κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο, ενώ μια ακόμη ήταν στο μπάνιο, άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι, ανοίγοντας ντουλάπες και συρτάρια, στην προσπάθεια να βρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι αξίας και έφυγαν άπραγοι ενώ οι δύο γυναίκες που τους είχαν αντιληφθεί είχαν κυριολεκτικά "παγώσει" από τον φόβο τους.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών - "Λέμε όχι στη συσσώρευση νέων χρεών, νέων ανασφάλιστων επαγγελματιών"

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών -

Οι ανακοινώσεις και πληροφορίες για το νέο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προτίθεται να φέρει άμεσα η κυβέρνηση δημιουργούν στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο έντονες ανησυχίες.

"Αντί να διορθώσει και αμβλύνει κάποιες υπερβολές του προηγούμενου νόμου, έρχεται να καταργήσει τελείως την αναλογικότητα εισοδήματος – ασφαλιστικών εισφορών και  επαναφέρει  στην ουσία το αποτυχημένο από το παρελθόν σύστημα των ασφαλιστικών κλάσεων.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

  • Αυξάνονται οι εισφορές, για την συντριπτική πλειοψηφία του 85% των ασφαλισμένων, από τα 185 € στα 220 €. Μ’ αυτόν ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έρχεται στην Πάτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - Η δέσμευση του προς τους Αστυνομικούς της Αχαϊας

Έρχεται στην Πάτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - Η δέσμευση του προς τους Αστυνομικούς της Αχαϊας

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στο περιθώριο του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που πραγματοποιηθηκε στην Αθηνα 20 - 21 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουo κ. Χρυσοχοΐδης κατόπιν σχετικό αιτήματος δεσμεύθηκε να επισκεφθεί την περιοχή το αμέσως προσεχές διάστημα. Σκοπός να ενημερωθεί και να έχει άμεση εικόνα των προβληματων που υπάρχουν όπως μεταξύ αλλων η αυξημένη ανάγκη αστυνομευσης, οι έλλειψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Πυροβόλησαν σκύλο - Τον βρήκαν στο προαύλιο του Καραμανδανείου

Πάτρα: Πυροβόλησαν σκύλο - Τον βρήκαν στο προαύλιο του Καραμανδανείου

Σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν αντιμέτωποι εργαζόμενοι στο προαύλιο του Καραμανδανείου το πρωί της Πέμπτης όταν μπροστά τους ήρθε ένας σκύλος, χωρίς κολάρο, μεσαίου μεγέθους, με ανοιχτόχρωμο τρίχωμα, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να περπατήσει.

Την ύπαρξη του πληροφορήθηκε η Συντονίστρια Διευθύντρια στο Καραμανδάνειο κ. Γατοπούλου, η οποία φρόντισε άμεσα να μεταφερθεί ο σκύλος σε κτηνίατρο.

Λίγη ώρα μετά, έκπληκτη πληροφορήθηκε ότι η κτηνιατρική εξέταση και οι ακτινογραφίες που έγιναν στον σκύλο, έδειξαν ότι είχε πυροβοληθεί και μάλιστα στα πόδια του είχαν βρεθεί δεκαπέντε σκάγια.

Ο σκύλος νοσηλεύεται στο κτηνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενημέρωση για τις ανοικτές δράσεις του ΕΣΠΑ στη Δυτική Ελλάδα

Ενημέρωση για τις ανοικτές δράσεις του ΕΣΠΑ στη Δυτική Ελλάδα

Την δυνατότητα επιδότησης των επιχειρήσεων μέσα από τις ανοικτές δράσεις του ΕΣΠΑ , θα παρουσιάσει η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων(ΔΕΠ) , στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Ο φορέας , με κεντρικό στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, θα πραγματοποιήσει στην Πάτρα και το ξενοδοχείο ASTIR (Αίθουσα 1), το Σάββατο 23/11/2019 και ώρα 12 το μεσημέρι , ενημερωτική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν οι ανοικτές προς υποβολή δράσεις του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» , «Επιχειρούμε Έξω» & «Ποιοτικός Εκσυγχρονισ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ