Τρ05212019

ΑνανέωσηΔε, 20 Μαϊ 2019 9pm

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Αράξου - Στα πέντε με την πιο υψηλή επιβατική κίνηση!

Ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Αράξου - Στα πέντε με την πιο υψηλή επιβατική κίνηση!

Στην αξιοποίηση των 23 δημόσιων περιφερειακών αεροδρομίων που ακόμα δεν έχουν ιδιωτικοποιηθεί, ανάμεσά τους και αυτό του Αράξου, φαίνεται πως θα προχωρήσουν Υπουργείο Μεταφορών και υπερταμείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης «Καθημερινής». Να σημειώσουμε ότι το αεροδρόμιο του Αράξου μαζί με το αεροδρόμια της Καλαμάτας, της Χίου, της Αλεξανδρούπολης και της Καρπάθου είναι τα 5 αεροδρόμια με την πιο υψηλή επιβατική κίνηση.

Υψηλή επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο του Αράξου. Φορείς του τουρισμού και τοπικές κοινωνίες ζητούν τον εκσυγχρονισμό των αεροδρομίων έτσι ώστε να αναπτυχθεί η Περιφέρεια. Ωστόσο η συμμετο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανηγυρίζουν οι ιεροί ναοί Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης σε Αγυιά και Αρόη

Πανηγυρίζουν οι ιεροί ναοί Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης σε Αγυιά και Αρόη

Η μισή Ελλάδα γιορτάζει την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 που η εκκλησία μας τιμά τους ισαπόστολους Άγιο Κωνσταντίνο και Αγία Ελένη.

Στην Πάτρα στον ομώνυμο ιερό ναό στην Αγυιά τελέστηκε τη Δευτέρα 20/5 στις 19.00 το απόγευμα, πανηγυρικός εσπερινός όπου και προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος κήρυξε και το Θείο λόγο ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί στις 22.00 ιερά αγρυπνία όπου θα λειτουργήσει ο αρχιμανδρίτης και πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής, την Τρίτη 21/5 το πρωί στη Θεία λειτουργία θα είναι ο π. Χριστόδουλος Ζώης ενώ την ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μητσοτάκης από Πάτρα: "Πάμε για το τρία στα τρία στην Δυτική Ελλάδα"

Μητσοτάκης από Πάτρα:

Όλα έτοιμα για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, στο γήπεδο της ΕΑΠ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε ι σε ανοικτή συγκέντρωση στο γήπεδο της ΕΑΠ (Ηπείρου και Φαβιέρου) στις 7 το απόγευμα, θέτοντας εκ νέου τα διλλήματα της κάλπης, κυρίως όμως την ανάγκη, στις 26 Μαίου να εκφραστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας που θα ανοίξει τον δρόμο και για εθνικές εκλογές, το συντομότερο δυνατό.

"Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση , είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ. Είμαστε με όλου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΤΡΑ: Αλλάζει εικόνα η οδός Κωνσταντινουπόλεως

ΠΑΤΡΑ: Αλλάζει εικόνα η οδός Κωνσταντινουπόλεως
Ανακοινώθηκε την Παρασκευή, από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής, ο βαθμολογικός πίνακας κατάταξης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014 -2020».
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως επιλέξιμα κρίθηκαν τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου της Πάτρας με δαπάνη 1.823.632 ευρώ, Ναυπακτίας με 1.831.263 ευρώ, Αμαλιάδας με 1.898.046 ευρώ, Αμφιλοχίας με 1.752.800 ευρώ και Αγρινίου με 1.709.536 ευρώ.
Ο αρχικός προϋπολογισμός της δράσης ήταν 50 εκατ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρεμιέρα για τις 120 δόσεις προς την εφορία -Το «παράθυρο» για να μη χάνεται η ρύθμιση

Πρεμιέρα για τις 120 δόσεις προς την εφορία -Το «παράθυρο» για να μη χάνεται η ρύθμιση

νοίγει- εκτός απροόπτου- σήμερα η πλατφόρμα του Taxis για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων και στο υπουργείο Οικονομικών σταυρώνουν τα δάκτυλα να επιβεβαιωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των φορολογούμενων, καθώς από τα προσδοκώμενα έσοδα των ρυθμίσεων θα καλυφθεί το δημοσιονομικό «κενό» των παροχών.

Η Απόφαση, που συνυπογράφουν η αρμόδια υφυπουργός Κ. Παπανάτσιου και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής, ορίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την πρεμιέρα κι αυτό που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το … «παραθυράκι» για να μη χάνεται εύκολα η ρύθμιση των 120 δόσεων. Τι συγχωρεί, λοιπόν, στο φορολογούμενο το υπουργείο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ