Κυ03242019

ΑνανέωσηΔε, 25 Μαρ 2019 9am

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Πελοπόννησο

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Πελοπόννησο

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ημεδαπού για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, σύμφωνα με τις οποίες, στην ελληνική επικράτεια, χρήστες του διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορο προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογρ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΧΑΙΑ: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

ΑΧΑΙΑ: Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Νεκρός είναι ότι αγρότης Α.Ζ. 50 ετών, από το Τζάιλο Δυτικής Αχαϊας, μετά από δυστύχημα που είχε με το τρακτέρ που οδηγούσε. Το θύμα είναι πατέρας τριών παιδιών και το χωριό έχει σοκαριστεί από τον τραγικό χαμό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάηκε ολοσχερώς εξοχική κατοικία στο Ρίο

Κάηκε ολοσχερώς εξοχική κατοικία στο Ρίο

Φωτιά σε εξοχική οικία ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή του Ρίου με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοκληρωτικά, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο σημείο επιχειρούν 6 άνδρες με 3 οχήματα ενώ υπήρχε κίνδυνος να επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά σπίτια που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, ωστόσο αυτός ο κίονδυνος απετράπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι δεν βρίσκονταν ένοικοι. Το ανακριτικό ερευνά τα αίτια της φωτιάς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ως πιο πιθανή αιτία φαίνεται να είναι το βραχυκύκλωμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΧΥΤΑ Αιγείρας κλείνει με δικαστική απόφαση-Έρχεται νέο έμφραγμα με τα σκουπίδια!

Ο ΧΥΤΑ Αιγείρας κλείνει με δικαστική απόφαση-Έρχεται νέο έμφραγμα με τα σκουπίδια!

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που είχαν καταθέσει 200 και πλέον κάτοικοι της Ανατολικής Αιγιάλειας, ζητώντας να κλείσει οριστικά ο ΧΥΤΑ Αιγείρας, συζητήθηκε χθες στα δικαστήρια του Αιγίου, στα οποία βρέθηκαν πολλοί από αυτούς, αιρετοί και εκπρόσωποι φορέων της θιγόμενης περιοχής.

Οι δικηγόροι της επτροπής αγώνα Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Νικολοπούλου, περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στον «σκουπιδότοπο», παραθέτοντας σημαντικα στοιχεία για τον υπερκορεσμό, τη ρύπανση της γύρω αγροτικής περιοχής των Αμπελοκήπων, τον επαπειλούμενο υδροφόρο ορίζοντα αλλά και τη θάλασσας του Κορινθιακο, προσκομίζο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά από 96 χρόνια ξεκινά και πάλι η παραγωγή μηλίτη στην Πάτρα

Μετά από 96 χρόνια ξεκινά και πάλι η παραγωγή μηλίτη στην Πάτρα

Μια αναμονή 96 ολόκληρων ετών λήγει εντός των επομένων ημερών και μάλιστα η απάντηση έρχεται από την Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. Ο λόγος για την παραγωγή μηλίτη στην Ελλάδα η οποία άργησε σχεδόν έναν αιώνα, αρχίζει όμως και πάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Απριλίου από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Μάλιστα για τις 8 του μήνα η εταιρεία έχει προγραμματίσει ξενάγηση και αναλυτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στις νέες της εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ. Ουσιαστικά όλος ο απαιτούμενος μηχανολογικός εξοπλισμός για τη νέα γραμμή παραγωγής είναι στη θέση της και ο πρώτος άκρως ελληνικός μηλίτης θα βγει στην αγορά. Μόλις πριν λί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ