Πε02252021

ΑνανέωσηΠε, 25 Φεβ 2021 8am

Εκρηξη τη νύχτα στο ΚΕΤΧ – Χωρίς ρεύμα… μέχρι την Ομόνοια και το Ψαροφάι

Ηταν 2 τα ξημερώματα όταν η περιοχή του ΚΕΤΧ αναστατώθηκε από έκρηξη που σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Περίοικοι “πετάχτηκαν” από τα κρεβάτια τους κα βγήκαν στα μπαλκόνια για να δουν τι συμβαίνει. Η έκρηξη ήταν σε υποσταθμό της ΔΕΗ, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε φωτιά και έτσι δεν απαιτήθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Χωρίς ρεύμα έμεινε ένα μεγάλο τμήμα της πόλης για αρκετή ώρα. Ούτε η Πλατεία Ομονοίας δεν είχε ρεύμα, καθώς και το Ψαροφάι. 

Παραμένει ψηλά η Αχαΐα με 98 νέα κρούσματα- 143 στη Δυτική Ελλάδα

Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο». Οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 20221 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 1.913 κρούσματα κορονοϊού τα 869 -πολύ περισσότερα από τα μισά- εντοπίζονται στην Αττική.

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 200 κρούσματα, με αποτέλεσμα η συμπρωτεύουσα να είναι η μοναδική περιφέρεια της Ελλάδας που καταγράφει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.

Οριακά κάτω από τα 100 κρούσματα -στα 98- βρίσκεται η Αχαΐα.

Πάνω από 70 τα κρούσματα Covid-19 στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου

Ανησυχία επικρατεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου καθώς τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 70. Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε εκεί πραγματοποιώντας συνολικά 90 τεστ.

Από αυτά εντοπίστηκαν 32 νέα κρούσματα. Τα 31 είναι σε κρατούμενους και το 1 σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Τα 32 νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα 41 που είχαν διαπιστωθεί τη Δευτέρα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 73.

ΠΑΤΡΑ: “Κορονο-βόβα” σε κηδεία που έγινε σε χωριό! 6 κρούσματα

Μια κηδεία που τελέστηκε προ ημερών στο χωριό Φλόκα στη Δυτική Αχαϊα στάθηκε αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες   να γίνει διασπορά του κορωνοϊού στο χωριό. Μέχρι ώρας έχουν επιβεβαιωθεί κρούσματα σε έξι κατοίκους ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση για να διαπιστωθεί η έκταση της διασποράς. Οι υγειονομικές αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους οτι τα κρούσματα θα αυξηθούν όσο προχωρούν οι διαδικασίες ιχνηλάτησης.

Πάτρα: Βγήκε για καφέ στην Αγ. Ανδρέου… γυμνός

Ένα περιεργο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει η αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης. Γυναίκα κάλεσε το 100 καθώς βρέθηκε μπροστά σε ενα απίστευτο θέματα. Άνδρας εμφανίστηκε γυμνός από την μέση και κάτω, να πάρει καφέ από κατάστημα της Αγίου Ανδρέου.