Τρ06022020

ΑνανέωσηΤρ, 02 Ιουν 2020 9am

ΑΙΓΙΟ: Χρησιμοποιήθηκε ... τμήμα ξύλου στην ερωτική επαφή!

Σάλος στο Αίγιο για τον βιασμό που κατήγγειλε 50χρονη γυναίκα και «έδειξε» ως υπαίτιο 30χρονο κάτοικο της περιοχής. Ο 30χρονος είναι γνωστός Αιγιώτης, ο πατέρας του  έχει ασχοληθεί πολλάκις με τα κοινά, ήταν αιρετός και η οικογένειά του είναι ευκατάστατη και από τις πλέον εξέχουσες στην κοινωνία της Αιγιάλειας.

Τον 30χρονο άνδρα που κατήγγειλε 50χρονη για βιασμό στο Αίγιο συνέλαβε η αστυνομία πριν από μερικές ημέρες.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε φάνηκε ότι η γυναίκα είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και ότι έφερε εκδορές. Μάλιστα η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε σημειωθεί και παρά φύση επαφή.

Από την άλλη ο δράστης που παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της υποστηρίζει πώς όλα έγιναν με τη συναίνεση της. Όμως η διερεύνηση του θέματος αποκάλυψε πολλές συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Ο 30χρονος είχε «ψωνίσει» την 50χρονη από ένα μπαρ της ευρύτερης περιοχής. Συμφώνησαν να της δώσει 100 ευρώ για να έχουν ερωτική επαφή. Ότι συνέβη, έγινε σε απόμερο μέρος στην παραλία των Σελιανιτίκων.

Αφού έγινε η επαφή, προφανώς κάτι συνέβη με τα χρήματα ή για κάποιον άλλο λόγο υπήρξε διαπληκτισμός! Ο 30χρονος σύμφωνα με την 50χρονη ζητούσε «εξτρίμ» ερωτικές καταστάσεις και μάλιστα την βίασε χρησιμοποιώντας ένα ξύλο από δένδρο… παρά φύση και κατά φύση! Λόγω του «οργάνου» που χρησιμοποιήθηκε, η γυναίκα είχε υποστεί εκδορές τόσο στα γεννητικά της όργανα όσο και στον πρωκτό!

Ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως έγινε η σύλληψη του πασίγνωστου Αιγιώτη. Ο οποίος κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μέχρι την απολογία του που έγινε την Πέμπτη. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος αλλά με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη του.

Αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του και τον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή προκειμένου να διαπιστώσουν αν εγείρονται και άλλες αξιόποινες πράξεις εναντίον του, πάντα με σεξουαλικό προσανατολισμό!