Κυ07122020

ΑνανέωσηΠε, 09 Ιουλ 2020 2pm

Βγήκαν μαχαίρια στη Μπενιζέλου Ρούφου

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου και Σωσιπάτρου. Και στην κυριολεξία οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βρει τον μπελά τους.

Πρόκειται για   κατάστημα στο οποίο το απόγευμα του Σαββάτου, δύο άνδρες που διαμένουν στην γειτονιά, προκάλεσαν επεισόδιο κατά θαμώνων! Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του επεισοδίου απείλησαν με μαχαίρια. Όταν μάλιστα οι φερόμενοι ως δράστες συνάντησαν την αντίδραση των θαμώνων, αποχώρησαν… υποσχόμενοι ότι θα επιστρέψουν με άγριες διαθέσεις σε βάρος του ιδιοκτήτη. Η αρχική διαμάχη έγινε με γνωστό πατρινό, από τον χώρο της εστίασης, ο οποίος λογομάχησε μαζί τους και μάλιστα όχι αδικαιολόγητα. Αλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο «δίδυμο» προκαλεί επεισόδια και μάλιστα όχι σε βάρος του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Ετσι το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στην γειτονιά, δεδομένου πως οι δύο άνδρες που δεν έχουν καμία σχέση με το κατάστημα, έχουν προκαλέσει και άλλα επεισόδια σε βάρος κατοίκων της περιοχής.

Τόσο το συμβάν του Σαββάτου, όσο και αυτό της θραύσης των υαλοπινάκων του καταστήματος έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία.

Ωστόσο προκαλεί προβληματισμό ο οποίος εκδηλώνεται από τους κατοίκους της περιοχής για την συνεχή και αυξανόμενη παραβατικότητα των συγκεκριμένων ανδρών, που στο παρελθόν έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί από αστυνομικούς για διάφορα άλλα αδικήματα.

Ωστόσο οι κάτοικοι αποφεύγουν να τοποθετηθούν δημόσια, φοβούμενοι αντίποινα από τους συγκεκριμένους. Κάτι το οποίο απέδειξαν και στο επεισόδιο του Σαββατοκύριακου. Ενώ το απόγευμα του Σαββάτου όλοι πίστευαν πως… τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει… το ξημέρωμα της Κυριακής έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και προκάλεσαν και άλλες φθορές. Σε απόγνωση και οι ιδιοκτήτες του καφέ οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από το «χτύπημα» και φυσικά πλήρωσαν… από την τσέπη τους τις ζημιές που προκλήθηκαν! Γιατί άντε να βρουν «άκρη» με το «δίδυμο»! Σίγουρα υπάρχει ο φόβος ότι… θα το ξανασπάσουν!