Τρ02252020

ΑνανέωσηΔε, 02 Μαρ 2020 12am

ΠΑΤΡΑ: "Εφιάλτης" για 30χρονη - Την κυνηγούσε άνδρας - οδηγός αυτοκινήτου

Εφιάλτης για νεαρό κορίτσι το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν τις 9 όταν  επέστρεφε στο σπίτι του μετά από αγορές σε πολυκατάστημα στην Ακτή Δυμαίων κοντά στην Ανθείας.  Κουβαλούσε  τσάντες με ψώνια και περπατούσε στο δρόμο πίσω από το κατάστημα που οδηγεί σε αδιέξοδο για τους οδηγούς αφού στο σημείο υπάρχουν οι γραμμές του τρένου.

Παρατήρησε  διπλα της ένα λευκό αυτοκίνητο, βανάκι παλαιού τύπου. Πίστεψε οτι ο οδηγός έψαχνε να παρκάρει! Ο άνδρας, περίπου 50 ετών με άσπρα μαλλιά άνοιξε το παράθυρο και λαρχισε να της μιλά. Η νεαρή δεν μίλησε, εκείνος όμως την ακολούθησε.  Η γυναίκα κατάφερε να περάσει τις γραμμές, πίστεψε πως ο εφιάλτης είχε τελειώσει, όμως είδε τον άνδρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και να τρέχει προς την πελυρά της.

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει και εκείνη. Η 30χρονη προσπάθιησε να φθάσει στο σπίτι της όταν ξαφνικά μπροστά της βλέπει το ίδιο οχημα ο οδηγός του οποίου... είχε κάνει τον κύκλο.

"Δεν έβλεπα κανέναν γύρω μου, έψαχνα απεγνωσμένα έναν άνθρωπο να με βοηθήσει αλλά ήμουν άτυχη. Προκειμένου να μην με δει και συνεχίσει να με ενοχλεί κρύφτηκα στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας. Ήταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκεί και πήγα και χώθηκα ανάμεσά τους. Έψαχνα το κινητό μου για να καλέσω την αστυνομία και δεν μπορούσα να το βρω από την ταραχή μου. Δεν ήθελα να με ακούσει" δηλωσε η γυναίκα.

Η 30χρομνη κρύφτηκε σε ένα σημείο και όταν εξακριβωσε ότι ο άνδρας αποχώρησε   επέστρεψε στο σπίτι της. "Δεν θα ξαναπεράσω ποτέ από αυτό το στενό, θα προτιμήσω να κάνω τον κύκλο και να περπατήσω περισσότερο. Ήταν ένας εφιάλτης! Δεν ξέρω τι ήθελε από εμένα αυτός ο άνθρωπος αλλα σίγουρα ήθελε να μου κάνει κακό"