Πε08132020

ΑνανέωσηΤε, 12 Αυγ 2020 6pm

Ψυχίατρος θα εξετάσει τη μάνα που σκότωσε το παιδί της! Ποια είναι η νεαρή από τα Ζαρουχλέικα

H 27χρονη Ειρήνη Ν. οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πατρών και της απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο δικηγόρος της Γιάννης Αποστολόπουλος ζήτησε να απαγγελθεί κατηγορία για παιδοκτονία, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό. Η κατηγορία είναι η πιο βαριά κατά την δικαιοσύνη. Η Ειρήνη δεν μπορούσε εύκολα να μιλήσει. Πολλές φορές ψέλλιζε. Δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της. Ηταν σε σύγχυση. Περιφερόταν στην Πάτρα με το αυτοκίνητό της. Εφθασε μέχρι τα Βραχνέικα. Γύρισε πίσω. Και τότε της ήρθε στο μυαλό η σκέψη να αφήσει το παιδί στην άκρη της παραλίας στην Πλαζ. Δυστυχώς το κύμα παρέσυρε το βρέφος και ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό. «Μετά το τέλος της νεκροψίας προέκυψε ως αιτία θανάτου ο πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 2 ημερών το οποίο δεν φέρει κανένα άλλο ίχνος κακοποίησης στο σώμα του» δηλώνει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Σε σχέση με τον χρόνο θανάτου, η ιατροδικαστής δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει κάτι καθώς δεν έγινε αυτοψία στον χώρο. Η 27χρονη προσερχόμενη στα δικαστήρια ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει να πει κάτι. Αρνήθηκε να πει το παραμικρό!

Ποια είναι η Ειρήνη!

Η 27χρονη έχει ασχοληθεί με την κομμωτική, ενώ εδώ και μερικούς μήνες εργαζόταν εποχικά σε ένα ξενοδοχείο στην Βλασία των Καλαβρύτων. Θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια. Διαμενει στα Ζαρουχλέικα, κοντά στην ΤΟΜΥ, ενώ εργαζόταν για έξι μήνες σε κομμωτήριο στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Η σελίδα της στο facebook είναι γεμάτη όμορφες φωτογραφίες ενώ σε κάποια φαίνεται και ο σύντροφός της o οποίος εργαζόταν στην Ρόδο σε τουριστική επιχείρηση.