Τρ09292020

ΑνανέωσηΤε, 30 Σεπ 2020 2pm

Πάτρα: Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την έπιασε από το λαιμό επειδή του… κόρναρε!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών, με έναν οδηγό που δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και όρμησε σε μια γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη στο ύψος της Διγενή Ακρίτα, όμως όλα ξεκίνησαν από το Ρίο. Η γυναίκα κόρναρε εκεί στον οδηγό για να του κάνει προσπέραση.

Όταν τα δύο οχήματα συναντήθηκαν στο κόκκινο φανάρι της Διγενή Ακρίτα, τότε ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο του και σε έξαλλη κατάσταση έδωσε μία μπουνιά στο τζάμι του οχήματος της γυναίκας, σπάζοντας το.

Δεν έμεινε μόνο εκεί αφού στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό, της φώναζε ότι «έχω μαχαίρι» και ότι «είμαι τρελός». Η γυναίκα φοβήθηκε, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και του ζήτησε συγνώμη για το κορνάρισμα.

Μετά από λίγο ο άνδρας, παραμένοντας σε έξαλλη κατάσταση, φώναξε στη γυναίκα να πάρει το αμάξι και να φύγει, ενώ ο ίδιος έφυγε πεζός στρίβοντας στην Κανελλοπούλου. Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στην αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.