Δε10212019

ΑνανέωσηΚυ, 20 Οκτ 2019 5pm

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019 στην Πάτρα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φαντασμαγορικό ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Show 2019 στην Πάτρα! Εξαιρετικές δημιουργίες, εμπνευσμένες εμφανίσεις και εντυπωσιακό styling ήταν τα χαρακτηριστικά του ΔΕΛΤΑ 360 Fashion Show που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 για να αναδείξει το έργο της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς!

Η αχαϊκή πρωτεύουσα έλαμψε ακόμη περισσότερο από τις υπέρλαμπρες εμφανίσεις των μοντέλων της επίδειξης, αλλά και από την εκρηκτική εμφάνιση της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων Σχεδίου Μόδας, Αισθητικής και Κομμωτικής απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που κατέκλυσαν την πλατεία Τριών Συμμάχων στο κέντρο της Πάτρας!

Η επίδειξη διεξήχθη σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με τις δημιουργίες με θέμα Αρχαία Ελλάδα να παρελαύνουν, αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό. Το αρχαιοελληνικό κάλλος μεταφέρθηκε σε υπέροχα ενδύματα με βασικό χρώμα το λευκό, συνδυασμένο με περίτεχνα κοσμήματα.

Σε αντίστοιχο πνεύμα, το make up και το hair styling των μοντέλων, με την επιμέλεια των σπουδαστών Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα, έδωσαν το στίγμα της αρχαίας Ελλάδας.