Κυ01192020

ΑνανέωσηΚυ, 19 Ιαν 2020 2pm

Η περιπέτεια που είχε στην θάλασσα ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Καραχάλιος

εριπέτεια είχε ο πρώην αντιδήμαρχος στην θάλασσα ενώ έκανε το μπάνιο του στην περιοχή της Πλαζ της Πάτρας Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε: ¨"Επιτέλους τέλος μίας περιπέτειας που προέκυψε αδοκητα στο θαλασσινο μου μπάνιο χθες το πρωι στην περιοχή της Πλάζ!!

Θελω νά σας ευχαριστησω όλους για το συγκινητικο ενδιαφερον που δειξατε για την υγιεία μου και ιδιαίτερα τόν συν/χο καρδιολογο Νικο Παπανδρεου που προσετρεξε για τις πρωτες βοηθειες ανταποκρινόμενος άμεσα στην εκκληση του αγαπημένου φιλου και χειμερινου κολυμβητή Γιώργου Κακουλιδη και της παρεας του ,το προσωπικο του ΕΚΑΒ και τον γιατρο κ Κολοβό για την ιατρικη κσι ψυχολογικη υποστηριξη που μου παρειχαν κατα την μεταφορα μου στο Νοσοκομέιο Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,και βεβαια όλο το προσωπικό τής χθεσινης εφημερίας στο καρδιολογικο και παθολογικο τμήμα καθώς και το προσωπικο της Καρδιολογικης κλινικής στό σύνολο του για τήν υποδειγματική και αψογη εκτελεση των καθηκοντων τους!!

Ιδιαιτερα θελω νά ευχαριστήσω τους ιατρους που ειχαν αναλάβει την περίθαλψη μου κατα την εκτακτη μεταφορα μου κκ Νίκο Νικολόπουλο και Ελισαβετ Θανοπούλου που βρεθηκε και συμπατριωτισσα μου!! Θάθελα νά σας παρακαλέσω νά προσεχετε κατα την διαρκεια του μπάνιου σας πολύ και νά μην απομακρυνεσθε απο τις ακτες και δη μόνοι!!"

Εαν αυτο που μου συνεβη ελάμβανε χωρα λιγο πιο βαθειά ισως το αποτελεσμα νά ηταν απολύτως τραγικο για μένα!! Απειχα λιγα μέτρα απο την ακτη και ευτυχώς οι ελαχιστα εναπομένουσες δυνάμεις μου που την υστατη στιγμη ενεργοποιησα απετρεψαν τον βεβαιο πνιγμό μου κατι που δεν θα ηταν δυνατον νά αποτραπει αν ήμουν βαθυτερα στην θάλασσα πολλώ μάλλον παρα πολύ βαθεια!! Δεν ηταν τυχαία η ανάρτηση μου οταν αρχισα νά συνερχομαι στα επειγοντα περιστατικα το τρειλερ του All that jazz!! Οση ωρα περίμενα το ασθενοφορο και ηταν πολυ αρκετη,και κατα την μεταφορα μου είχαν καρφωθει στο μυαλο μου οι στιχοιτου μουσικου θεματος της ταινίας αυτης..bye bye life..bye bye hapiness...

Παραλληλα μου ερχόταν στο μυαλο η τελευταια σκηνη απο την ταινία του Τζων Χιούστον"Κατω σπο το ηφαίστιο".Θεωρούσα αδικο παραλογο και "ευτελές" το μετα βεβαιοτητος επερχόμενο τελος της φθαρτής βιολογικής μου ύλης!!.Εκανα συνεχεις υπολογισμούς συνδυασμούςκαι επεστρατευα επιχειρήματα για την αναγκαιοτητα της παράτασης του βίου μου!! Φαίνεται οτι εισακούσθησαν!!