Κυ05312020

ΑνανέωσηΣα, 30 Μαϊ 2020 4pm

Πατρινός είπε ναι στα "ροζ" ραντεβού και έγινε... πράσινος!

Το πήρε το... πάθημά του γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας που έψαχνε να βρει μια συντροφιά, εκτός συζυγικής στέγης και οικογενειακής θαλπωρής για να περάσει όμορφα και ωραία.  Ο συγκεκριμένος Πατρινός ήταν από αυτούς που αγαπούσαν τα "ροζ" ραντεβού και μάλιστα όταν ήταν εργένης είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κέντρο διερχόμενων καλλονών, προερχόμενων από το ανατολικό μπλοκ κυρίως και όχι μόνο. Από τότε βέβαια έχουν περάσει αρκετά χρόνια, τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και άφησε για κάποια χρόνια πίσω του τα "κουνελάκια" και τα ερωτικά ραντεβού. Είπε όμως να επιστρέψει στα παλιά και εδώ και αρκετό καιρό ψαχνόταν, έχοντας απομακρυνθεί από τις επαφές και τα κονέ που είχε τότε, όταν εύκολα έβρισκε τον τρόπο για να φέρει την καλλονή της αρεσκείας του στο σπίτι, πληρώνοντας βέβαια το ανάλογο αντίτιμο. 

Ο κωδικός που του έδινε το.. σύνθημα και ξεκινούσε τις αναζητήσεις του ήταν μασάζ. Από εκεί ξεκινούσαν όλα. Βρήκε λοιπόν ένα τηλέφωνο, πήρε κάποιες πληροφορίες και είπε να κάνει ένα δυναμικό come back. Οι πληροφορίες που του έδωσαν για την 26χρονη μασέρ από την Αλβανία ήταν σωστές, όμως δεν του ανέφεραν το βασικότερο. 

Η 26χρονη ήταν πράγματι σαγηνευτική, με μοναδικό ερωτισμό, όπως του είχαν πει, όμως ήταν μόνο... μασέρ, δεν άφηνε δηλαδή τον πελάτη να ολοκληρώσει. Γδυνόταν, χάιδευε, γνώριζε τον τρόπο να σε... αναστήσει μέσω του μασάζ της, ωστόσο, δεν προχωρούσε στη σεξουαλική πράξη.

Η δεσποινίς λοιπόν έλουσε τον Πατρινό επιχειρηματία με ελαία, τον έτριψε με ειδικά βότανα και ειδικές κρέμες, τον άλειψε με πράσινο σαπούνι, σε όλα τα μέρη του σώματος του, ακόμα και στα απόκρυφα του σημεία, του έκανε μασάζ, φτάνοντας την ερωτική του λίμπιντο στο τέρμα.

Όταν, όμως, ο Πατρινός επιχειρηματίας πίστεψε ότι έφτασε η στιγμή να προχωρήσει στο ουσιώδες μέρος της διαδικασίας, έμεινε στα κρύα του λουτρού ή μάλλον στη ζέστη του λουτρού, με τόση κάψα που είχε πάρει.

Η νεαρή σαγηνευτική από την Αλβανία ήταν κάθετη. "Δεν κάνω σεξ" και ας της έταζε λαγούς με πετραχήλια ο αναμμένος πελάτης της. 

Τελικά ο Πατρινός επιχειρηματίας πλήρωσε το ποσό που είχε συμφωνήσει και έμεινε με τη... γλύκα και το λάδι από τα έλαια και τα πράσινα σαπούνια που είχαν μείνει στο κορμί του, τα οποία έκανε αρκετή ώρα για να τα βγάλει ώστε να μην τον πάρει χαμπάρι η γυναίκα του. Όσο για τη... μασέρ; Μαθαίνουμε ότι παρά τη στάση της απέναντι στο σεξ, κάνει θραύση στους κύκλους των επιχειρηματιών της Πάτρας.