Πε10012020

ΑνανέωσηΠε, 01 Οκτ 2020 6am

Δημοσίευσε ερωτική της στιγμή, για ένα iphone 11!

Δημοσίευσε ερωτική της στιγμή η νεαρή Αλέξα Σεμπάγιος (που αυτοχαρακτηρίζεται πορνοστάρ!), με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα στα social media. Συγκεκριμένα, η κοπέλα δημοσίευσε ερωτική της στιγμή σε βίντεο στο facebook.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σχολίασε το βίντεο με τη φράση «όταν τα κάνεις όλα για ένα iPhone 11»!

Ουσιαστικά η Μεξικανή υποστήριξε δημόσια, ότι έπεσε στο κρεβάτι με τον εν λόγω γηραιό κύριο επειδή της πήρε δώρο το νέο μοντέλο του διάσημου κινητού της Apple. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ανάρτησή της να γίνει viral και να προκαλέσει σάλο στο Μεξικό. Με τη Σεμπάγιος, ωστόσο, να μην επηρεάζεται διόλου από την κατακραυγή, αλλά να φουσκώνει με ακόλουθους τα social media.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα, ότι δεν κατέβασε το βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Παρά τον… κατακλυσμό από σχόλια που δέχθηκε.

Για την ακρίβεια, το βίντεο έχει 8.2 εκατομμύρια προβολές, 92.000 «Likes», 88.000 σχόλια και 177.000 κοινοποιήσεις! Και όλα αυτά από την… Τρίτη (05/11), όταν και το ανέβασε!

Η νέα γενιά των δημοσιογράφων, των bloggers και των influencers με διαδικτυακά «εργαλεία» όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube και το Twitter μπορούν εύκολα να προσελκύουν όλα τα «βλέμματα», κάνοντας τις εταιρείες και τις διαφημιστικές επιχειρήσεις να «τρίβουν» τα χέρια τους. Προσωπικές στιγμές, φίλοι, ρούχα, διακοπές, επαγγελματικές συνεργασίες, επιτυχίες, όλα καταγράφονται μέσω αναρτήσεων, με κύριο σκοπό την προβολή, η οποία, στη συνέχεια, θα «φέρει» πολλές προτάσεις, αλλά και χρήματα.

Δυστυχώς όμως μερικοί άνθρωποι, χρησιμοποιούν αυτή τη δύναμη για να προβληθούν με σκοπό να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα,λίγα χρήματα, ή στην προκειμένη περίπτωση ένα Iphone (!), χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις στην προσωπική τους ζωή.