Σα08152020

ΑνανέωσηΠα, 14 Αυγ 2020 10pm

Πάει για ρεκορ συμμετοχών το Καρναβάλι των Μικρών

Πάνω από 13.000 καρναβαλιστές αναμένεται να έχει φέτος το Καρναβάλι των μικρών της Πάτρας, με τα στελέχη του Καρναβαλικού Οργανισμού να ετοιμάζονται για την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής στις 23 του μήνα, με πυρετώδεις ρυθμούς.  Σύμφωνα με τα όσα είπε η υπεύθυνη του Καρναβαλικού Οργανισμού για το Καρναβάλι των μικρών Βάσω Κουράτου, οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει ήδη τα 70 πληρώματα. Ωστόσο, ο αριθμός των όσων συμμετέχουν σε κάθε γκρουπ είναι μεγαλύτερος από πέρυσι, με βάση τα στοιχεία που καταθέτει η κάθε ομάδα στις αιτήσεις συμμετοχής της.

Επιπλέον, η προθεσμία συμμετοχής λήγει την Παρασκευή στις 7 Φεβρουαρίου και τις τελευταίες ώρες ο αριθμός των δηλωθέντων αυξάνεται συνεχώς. Έτσι με βάση τις εκτιμήσεις ο συνολικός αριθμός των δηλωθέντων πληρωμάτων, αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 γκρουπ.

Είναι σχεδόν λοιπόν σίγουρο ότι ο αριθμός των συμμετοχών στην παρέλαση του φετινού Καρναβαλιού των μικρών, σπάσει το περσινό ρεκόρ και θα ξεπεράσει τους 13.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος πέρυσι, στο Καρναβάλι του 2019. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι στην παρέλαση του Καρναβαλιού των μικρών είχαν δηλώσει συμμετοχή 102 πληρώματα.