Τε12022020

ΑνανέωσηΔε, 30 Νοε 2020 4pm

37χρονος ξεψύχησε προσπαθώντας να κάνει όσα είδε στις «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Τραγικό τέλος βρήκε ένας θαυμαστής του διάσημου βιβλίου «50 αποχρώσεις του Γκρι», έπειτα από ερωτικό παιχνίδι που πήγε στραβά. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ. Ο λόγος για τον Φίλιπ Γουόκερ, ο οποίος φαίνεται ότι αυτοστραγγαλίστηκε κατά λάθος. Ο άτυχος 37χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο κρεβάτι του στο East Yorkshire.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, η οικογένειά του αδειάζοντας το σπίτι του, εντόπισε σεξουαλικά βοηθήματα, πορνογραφικό υλικό και άδεια μπουκάλια λιπαντικού. Παράλληλα, βρέθηκε επιτραπέζιο παιχνίδι των «50 Αποχρώσεων του Γκρι», όπως επίσης και ένα βιβλίο που περιείχε σχέδια και γραπτά, πορνογραφικού χαρακτήρα του ίδιου του Γουόκερ. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, «δεν είχε μιλήσει ποτέ για τα σεξουαλικά ενδιαφέροντά του κι όλο αυτό μας σόκαρε». Πρόσθεσαν επίσης, πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα προκύπτει ότι ο θαυμαστής του βιβλίου «50 αποχρώσεις του Γκρι», που έχει γυριστεί και ταινία, κατέληξε από ασφυξία που προήλθε από ερωτική αυτοϊκανοποίηση, κάνοντας λόγο για «τραγικό ατύχημα».

Είναι γεγονός, πως το συγκεκριμένο βιβλίο έχει επηρεάσει πολύ κόσμο. Μάλιστα, ένα σπίτι στα προάστια της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ, είναι εμπνευσμένο από αυτό, καθώς διαθέτει ένα σεξουαλικό μπουντρούμι στο υπόγειο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μαστίγια, μάσκες προσώπου αλλά και μια κούνια του σεξ.